• Fırında karnabahar


    Süper pratik bir tarif daha.

    Karnabarı buharda pişirdim. Fırın kabının içine dizdim. Bir kasenin içinde 1 kutu krema (200 ml) , 2 çay bardağı unu ve tuzu karıştırdım. Karnabaharların üstüne döktüm. Üstüne de susamları döküp fırına verdim. Yaklaşık 180 derecede üstü kızarana kadar pişirdim. Ben baharat kullanmadım. siz istediğiniz baharatları kullanabilirsiniz.

    Afiyet olsun.

10 yorum:

  1. Günaydın harika olmuş görünüşünden belli emeğine ve elleine sağlık arkadaşım öptüm

  2. mutfagabuyrun dedi ki...

    kolay ve lezzetli bir tarif olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

  3. YeMeK vAkTi dedi ki...

    Hımm güzel :)içinde krema varki o beni aşırı çeker ellerine sağlık canım

  4. Gönülünce dedi ki...

    Kış sebzelerini tüketmeyi çok seviyorum...Bu şekli ile karnabaharda nefiss olmuş...Ellerine sağlık canım...

  5. ozguluntarifleri dedi ki...

    cok degisik olmus canim nefis gorunuyor denemek lazim ellerine saglik.
    sevgiler.

  6. Nilgün dedi ki...

    Nefisssss. Kremanın kullanıldığı her tarif harika oluyor. Ellerine sağlık..

  7. NİLOŞ PASTA dedi ki...

    Değişik tatları tatmayı çok severim bu tarifde oldukça farklı çok güzel görünüyor eminim tadıda çok güzeldir.
    Ellerine sağlık.

  8. Baharcicegi dedi ki...

    Ben un yerine kremayla kasari katiyorum öylede cok pratik oluyor,hafif et ve tavuk yemeklerinin yanina cok yakisiyor eline saglik nefis olmus

  9. Unknown dedi ki...

    harika olmuş ellerine emeğine sağlık..

  10. I dedi ki...

    Susam olmadığı için kaşar peyniri kullandım. :) Ekmek yoksa pasta yiyin gibi oldu bu gerçi ama. Güzel tarif, teşekkür ederim.