Tarif Kibele Sofrası'ndan . Bayıla bayıla yediğimiz bir tarif . Hem çok lezzetli oldu. Hem de midyeden olmadığı için riskli de olmadı. Tavsiye ederim. Geçen gün Deryayla 'da yapmıştı. O da çok beğenmiş.
Malzemeler:
- 1/2 bardağı sirke.
- 3 adet tavuk göğüsü (ben 4 adet but kullandım.)
- 8 adet sarımsak
- 2 çorba kaşığı kekik
- kızartmak için: sıvıyağ ve un
Yapılışı:
- Tavukları kuşbaşı doğrayın ve bir kaseye koyun. Üzerini örtünceye kadar su ve sirke koyun
- 8 diş sarımsak dövün ve içine atın. Kekikte koyun. En az 2 saat bekledikten sonra tavukları karışımdan sıkarak alın ve una bulayarak balık gibi yağda kızartın.
Canım sende beğendinmi bence süper görünüyor ellerine sağlık kocaman sevgiler...
ellerine sağlık canım.çok lezzetli görünüyorlar.sevgileirmle...
Gerçeğini Çok severim, ama bu tavuk fikride çok hoş görünüyor, ellerine sağlık Nilay'cığım.
Epeydir buralar uğramadığımdan cevap verememiştim. Bostanımın ilk mahsüllerini almaya başladık: Domates, salatalık, nane, semizotu. Turp ve biber yolda. Çilek başarısız.
Sevgilerimle.
Yalanci midye tavayi yaptim.Cok hosumuza gitti.bundan böyle mutfagimda daha sik yapmayi düsünüyorum.....Sevgiler
Serap ellerine sağlık. Gerçekten çok lezzetli oluyor.
Bende deniycem bunu .