• Benim Garip Hallerim

    Sevgili Yasemin beni mimlemiş. Çok zor geldi bana bu mim çokkkk. Düşün taşın eşime sor bayağı bir zorlandım. Bunu okuyanlar son derece normal olduğumu sanacaklar. :))
    Aslında öyle olmasam da zor bir konu canım işte ya. Yinede Bir şeyler bulmaya çalıştım.

    • Yerlerin kirli olmasına dayanamam. Büfenin üstü toz olmuş, dolapların içi dağınıkmış fark etmez ama yerler temiz olmalı. Elimle yer bezi dolaşırım.
    • Kitaplarımı paylaşmayı sevmem. Verirsem de mutlaka takip eder geri alırım. Kardeşimden ortaokul 7. sınıfta aldığım ait kitabımı geri almışlığım vardır. Babamın gençliğindeki kitaplarıda alıp eve getirdim.
    • El öpmem. El öpmem gerektiğinde de, öpmem gereken kişinin elini; ne ağzıma ne de alnıma götürürüm. Hemen havadan hallediveririm.
    • Birisinin selamı bana geliyorsa Aleyküm selam demem gerekiyorken ben yine "olsun başüstüne" derim. Örneğin "Ayşe sana selam söyledi" derlerse ben hemen "olsun başüstüne" derim.
    • Eşimden özel istek üzerine bir gariplik yazıyorum. Kendi bildiğimi okumam. "Şu kapıyı kapalı tutalım" dediğinde ben "tamam" derim ama yine kendi bildiğimi okur ve o kapıyı açık tutarım.
    • Bir şey kafa koyduysam onu mutlaka yaparım. Bir keresinde Uludağ'a kayak yapmaya gidecektik. Yatılı misafir geldi, hastalık oldu , o oldu bu oldu ama ben herşeye rağmen gittim. Her şeye rağmen yapacağım diye de dile getiririm. Arada bir deliririm.
    • Uzun yolda araç sollarken "belki geçeriz" derim. Henüz geçemediğimiz olmadı ama belli mi olur. Sonucu 1 ve 0 olan bu araç sollamayı analog hale dönüştürürüm.

    Ben de Dijle'yi mimliyorum. Kolay gelsin Dijle'cim.

5 yorum:

  1. El öpme durumu söz konusu olduğunda ben de çenemi değdiririm :) Sen söyleyince farkettim! Sevgiler..

  2. Unknown dedi ki...

    Canım yüreğine sağlık mimleri çok seviyorum dostları daha yakından tanımak için süper kocaman öptüm..

  3. belgin kıral dedi ki...

    oyyhh;
    Zormuş cidden..Güzel dile getirmelerin için teşekkürler canım sevgiler:))

  4. Betül İnce dedi ki...

    Hepsi bu kadarsa sorun yok Nilay'cığım, idare ederiz:))

    Sevgiler.

  5. cny dedi ki...

    Oğuzun bu bildiğini okuması demekki sana çekmiş :) Oğuzda tamam diyip devam ediyor. İnsan teyzesine bukadarmı benzer.