• NEDEN BLOG YAZIYORUM

    Elçin’cim beni mimlemiş. NEDEN BLOG YAZIYORSUN diye.

    Benim yazma nedenim şudur arkadaşlar ;

    Yoğun iş temposu içinde , işimle kel alaka bir konuda kendime bir hobi bulmuştum. Yemek yapmak. Bu hobi doğal olarak gelişen bir hobiydi. Eşimin ve oğlumun benim her yaptığım yemeği burun kıvırmadan yemesi bir de üstüne üstlük “OOOO süper olmuş” falan şeklinde desteklemesi, yenilmeyecek kadar kötü yaptığım bir yemeğe bile bu kötü olmuş demeyip sadece “değişik olmuş” şeklinde yaklaşmaları benim yemek yapma konusunda biraz daha heveslenmeme sebep oldu. Sürekli yeni bir şeyler denedikçe de yemekle ilgili yatkınlığım iyice arttı. Bir süre sonra tarife bakıp, o tarifin sonucunda ortaya güzel bir şey çıkıp çıkmayacağını anlar hale geldim.
    Sonra bunları birileriyle paylaşmak ihtiyacı hissettim. Blog yapmaya karar verdim. Ve iyi ki de yapmışım diyorum. Çok ama çok zevk alarak yapıyorum. Kafamda elektrik, doğalgaz , bakım , yönetmelik, Kanun manun hiçbir şey kalmıyor. Yeni yeni arkadaşlar ediniyorum. Değişik sürprizlerle karşılaşıyorum. Kısaca ben BLOG YAZMAYI SEVİYORUM.
    Sıra bu olayı sürdürme telaşında ben de kimi mimlesem acaba Yemek Kutusu Betül ve Damak Tadı demek istiyorum. Bakalım onlar neden blog yazıyormuş.

6 yorum:

  1. Flame dedi ki...

    Bencede iyi ki yazmışsın...

  2. Delfina ; dedi ki...

    nilay,ne güzel desteklemiş eşin ve oğlun seni...sırf bunun için yazmaya başlamış olman bile ne güzel.tebrikler

    :)

  3. ab-ı hayat dedi ki...

    Merhaba Nilay,


    Daha önce bir tarif için yorum bıraktığında eşinin osmancıklı olduğunu yazmıştın(hatta bende eşimle paylaşmıştım)ve ben yoğun bir dönemime denk gelince yorum bırakmayı unuttum,özür diliyorum:)))

    Ailem İstanbul da yaşıyor ama aslen Kargı'lıyız.Kayınvalidemler Kargı da oturduğu için sık gidiyoruz.

    Osmancık'a geldiğiniz de ziyaretimize beklerim...


    sevgiler...

  4. Adsız dedi ki...

    iyiki varsın canım sevıler..

  5. Elçin dedi ki...

    Ne iyi etmişsin de yazmışsın, sayende güzel mamalar öğreniyoruz canım.

  6. zuzuların annesi dedi ki...

    İyi ki yazıyorsun canım:)