Balığın çok iyi bir yandaşçısı. İsterseniz etlerin yanına da eşlik edebilir. Şimdiden afiyet olsun. Tarifi oradan buradan hayattan da görmüştüm.
Malzemeler:
- 2 adet orta boy kırmızı soğan
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- tuz, kırmızı pul biber, kekik ( siz daha ne isterseniz, )
- Fırından çıkınca üzerine nar ekşisi
- Soğanları piyazlık doğrayıp, elinizle birbirinden ayırın.
- İstediğiniz fırına dayanıklı kaba koyun.
- Üzerine zeytinyağı, tuz ve baharatları atın. Yaklaşık 20-25 dakika pişsin. Ben biraz daha pişmiş seviyorum. Yaklaşık çinekoplarla aynı sürede pişer :)
- Fırından çıkınca üzerine nar ekşisi döküp servis edin.
hiç denemedim ama canım çekti ellerinize saglık