Bir kaç kere yaptığım ama güzel bir fotosu olmadığı için yayınlayamadığm bir tarif. Valla sulu sulu pek güzel oldu. Salçalarım @aykilincbaharat Antep’ten . Hep oradan alırım. Airfryer’ımda @cosoricooks şimdiye kadar airfryer almadıysanız kesinlikle tavsiye ederim.🍗5 parça kemiksiz tavuk budu
🍗 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı Antep biber salçası , 1 yemek kaşığı Antep domates salçası, 1 büyük sarımsak ezilmiş, 2 yemek kaşığı sıvıyağ
Tavukları büyük büyük doğrayın . Diğer malzemelerle karıştırın. 1 saat buzdolabında üstü açık bekletin. Ağaç şişlernizi airfryera göre kesin . Şişe dizin. 195 derecede 25 dakika pişirin yanına da meyhane pilavı hafif sulu . Tuzla ovduğunuz Karacabey kırmızı soğanı da ekleyin valla şahane
0 yorum:
Yorum Gönder