• Biberli lorlu meze

     


    İsterseniz bunu kahvaltıda da yiyebilirsiniz. Benim çok sevdiğim , yapması kolay , yapıldığında şıppadanak biten tariflerden. 
    Yapılışı ve malzemeyi birlikte anlatacağım. Aslında sadece yeşil biberden yapılıyor ama ben kapya biberin tadını çok yakıştırıyorum. 3 adet yeşil biberi ve 1 adet kapya biberi zeytinyağında öldürün. Biraz tuzla lezzetlendirin. Soğumaya bırakın. Soğuyunca içine 250 gr kadar yada 1 tabak kadar lor ekleyin. Benim kullandığım lor hep söylüyorum@baharesmenlersutevi loru olduğu için şahane . Biberli loru bir tabağa alın. Spatula ile kanal açın. Zeytinyağ gezdirin. Ben üstüne az pul biber ve kavrulmuş susam ekledim ama şart değil. Servis edin. 

0 yorum: