Pages

27 Aralık 2016

Kaşık Salatası



Kebapların, et yemeklerin yanına son derece güzel gidiyor. Lahmacunlu, etli, kebaplı bir sofra hazırlıyor iseniz bu salatayı deneyebilirsiniz.
Salatanın sırrı tüm malzemeyi küçük küçük doğramak, birde olmuş domatesleri kullanmak. Buyrun bakalım ..

Malzemeler:

  • 2 adet domates
  • 2 adet kırmızı kuru soğan
  • yarım demet maydanoz
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 2 adet salatalık
  • sarımsak da koyan var ben koymuyorum. Olur çok da güzel olur .
  • pul biber, tuz, limon ve nar ekşisi ve zeytinyağı
Yapılışı:

Tüm malzemeleri incecik, küçücük doğrayın. Satırla doğrar gibi yapmayı becerebilirseniz süper olur. Domateslerin suyunu atmayın içine katın. Karıştırmak için derince bir salata kasesi kullanın. Tuzunu, zeytinyağını, nar ekşisi ve yarım limon suyunu ve pul biberini katın. Kaşık kaşık tüketin.


3 yorum:

  1. Aslında dışarıda çok yediğim ama nedense evde hiç yapmadığım bir lezzet. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Bunu sıklıkla yaparım ben de, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Elinize sağlık, sayfama da beklerm

    http://gezgiccift.blogspot.com/

    YanıtlaSil