Hem pratik hem de lezzetli. Sunumda çok şık oluyor. Tavsiye ederim.
Malzemeler:
- 3 orta boy patates
- 1 tabak dolusu rendelenmiş kaşar
- 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ
- İnce ince kıyılmış maydanoz
- Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos ve maydanoz
- Patatesleri haşlıyoruz. Soğumadan kabuklarını soyup çatalla ezip içine tereyağı ve rendelenmiş kaşarı koyuyoruz. Bir güzel tüm malzemeyi birbirine yediriyoruz. İçine ince ince kıyılmış maydanozda ekliyoruz.
- Püreden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortalarını çukur yapıyoruz. Tabağa diziyoruz. Çukurun içini sarımsaklı yoğurt ile dolduruyoruz. Üstüne domates sos döküp , maydanozla süslüyoruz.
Nefis nefis ellerine sağlık Nilaycım..
YanıtlaSilÇok güzel olmuş. ellerinize sağlık olsun.
YanıtlaSilsevgilerimle
Eline sağlık canım çok severim patates mantısını:)sevgiler
YanıtlaSilSüper görünüyor. Bayılıyorum kolay ve lezzetli tariflere. Kesin yapicam. Ellerinize saglık.
YanıtlaSilgörüntüsü çok şık ellerinize sağlık yalnız merak ettiğim bişey var soğuyunca kaşar içinde sertleşmiyormu?
YanıtlaSilHem pratik hem goruntu guzel, sevdim bu tarifi tam benlik..ellerinize saglik:)
YanıtlaSilbenim için yoğurtlu, sarımsaklı ve olursa da mayonezli her salata harikadır bu salata gibi ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım hepimiz tarafından çok sevilen bir lezzet,afiyetler olsun.
YanıtlaSilEllerin sağlık canım hepimiz tarafından çok sevilen bir lezzet,afiyetler olsun.
YanıtlaSilnot aldıım. bunu bayıla bayıla yerim ya. hem patates hem mantı oh oh.
YanıtlaSil:)
Çok şık ve pratik olmuş,elinize sağlık.
YanıtlaSileline sağlık.
YanıtlaSilşifa olsuuuuun:))