Ta tammmm. Kardeşimin eşi Gökhan'ın yaptığı nefis karides cızlama karşınızda. Valla harika olmuştu. Ekmeğimizi banıp banıp yedik.
Malzemeler :
- 1 yemek kaşığı tereyağ , 1 yemek kaşığı zeytinyağ (pişerken duruma göre zeytinyağ veya tereyağ ilave edilebilir, kuru olmamalı, yağına ekmek banılabilecek gibi olmalı)
- 1 silme çay kaşığı toz biber
- 4-5 diş sarımsak (zaman içinde damak tadına göre miktar ayarlanabilir)-en önemli malzemesi bu!
- İstenen miktarda ufak doğranmış taze soğanın yeşil tarafı (1-2 sap soğan)
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber (bu da istenen miktarda)
BEN BUNU YİYEMİYORUM AMA ÇOK HOŞ ELLERİNE SAĞLIK.....
YanıtlaSilCanımmmm ismide süpermiş valla olsa
YanıtlaSilşimdi harika olurdu kardeşinin elle
rine sağlık sevgiler.
Nilay'cım daha yemek yememiştim, bandıra bandıra yedik demişsin vallahi iştahım kabardı. Ellerinize sağlık afiyet olsun..
YanıtlaSilÇok severim nefis olmuş.Kardeşinin eşinin ellerine sağlık sizlere de afiyetler olsun.
YanıtlaSilMidyeyi çok severim ama karidesi hiç tatmadım. Nefis bir görüntüsü var, Kardeşinin eşinin ellerine sağlık.
YanıtlaSil