Daha önce yaptığım ve bayıla bayıla yediğimiz kıbrıs tatlısının
http://durutarifler.blogspot.com/2010/03/kbrs-tatls-galeta-unlu-hindistan.html
üstünü muhallebili değilde hindistan cevizi glazürlü yaptım. Evet fana değildi ama ben yine de muhallebili olanı tercih ederim. Glazür tarifi Sofra dergisinin Mayıs yada Haziran 2010 sayısındaydı sanırım.
Glazür için :
- 1,5 su bardağı pudra şekeri
- 3 kahve fincanı limon suyu
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Canım şablon ve tatlı süper ellerine
YanıtlaSilsağlık öpüyorum...
hindistan cevizini çok severim eminim çok lezzetlidir ellerine sağlık
YanıtlaSilOh ben de lorlu-ballı kurabiyemi yedim ıhlamurlu çayımın yanında, mutluyum yani...
YanıtlaSilnilaycığım sayfa nefis,
YanıtlaSilkıbrısın enginarı ve tatlısıda hasret uyandırdı desem ? :)))
afiyet olsun canım..
harikalar inan.