Zeytinleriniz görüntüsünü mü kaybetti. Tazelenmeye mi ihtiyacı var. Bu yöntemi tavsiye ederim. Deneyin seveceksiniz
Malzemeler:
- 1 çay bardağı kadar yeşil zeytin ve siyah zeytin
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3-4 diş sarımsak
- kekik, pul biber
Yapılışı:
- Tavaya zeytinyağını koyun. Yağ kızmaya başlayınca sarımsakları atın, 1-2 dakika kadar çevirin, zeytinleri üzerine ilave edin. 10 dakika kadar karıştırak kavurun, Ocaktan almaya yakın kekik, pul biberi de atın. Bu şekilde 1-2 dakika daha çevirin, Sıcak sıcak servis yapın.
Güzel bir kahvaltı seçeneği olmuş, hiç kavurmak aklıma gelmezdi.İlk fırsatta deneyeceğim,elinize sağlık.
YanıtlaSildeğişik bir tarfi olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilPardon kod adiniz Hızır mı😊 . 2 kilo dan fazla zeytini ne yapayim diye düşünüyordum. Supersiniz. Sevgiler
YanıtlaSilÇok değişik bir tarif elinize sağlık..
YanıtlaSilDeğişik bir çeşit hazırlamışsınız. İnanın daha önce yemedim ve duymadım.Yaratıcılıkta sınır yok.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilaa çok ilginç, denemek lazım
YanıtlaSilkavrulmamış halini çok severim bunu ilk kez duydum denerim ,teşekkürler.
YanıtlaSilBizim memlekette sabahları zeytini tavada kızdırmadan getireni ayıplarlardı😄hiçbirşey koymadan sadece zeytinyağıyla da kavurup servis yapın, kokusuna tadına bayılacaksınız😌
SilFarklı bir tarif olmuş mutlaka deneyeceğim ellerinize sağlık :))
YanıtlaSilCok ilginc... Zeytini kavurmak hic aklima gelmedi.. Ellerinize saglik..
YanıtlaSilİlginç bir tarif. Hiç aklıma gelmezdi zeytini kavurmak. Denemeli...
YanıtlaSilEllerinize sağlık.
YanıtlaSildeğişik bir tarif ellerinize sağlık
YanıtlaSilZeytini çok severim.. Tarife bayıldım.. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilYumurtadan sonra sıra zeytin kapamasına geldi bence değişik ve lezzetli olmuştur.Denemekte fayda var sen beğendikten sonra kesin güzeldir.Güzel görünüyor ellerine sağlık.Sevgiler.
YanıtlaSilArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Deneyin hoşunuza gidecek
YanıtlaSilSevda'cım ne güldürdün beni.
YanıtlaSilSüpersin