Çok güzel olmuştu gerçekten. Hem besleyici hem de yağsız sağlıklı . Denemenizi tavsiye ederim.
Fotoğraf cep telefonu fotoğrafı olduğu için bozuk çıkmuş ama görüntüsü de gerçekten güzeldi.
Malzemeler
- 1 kilo kabak
- 4 yumurta
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı un
- 2 su bardağı mısır unu
- 1 aida çay bardağı irmik
- yarım demet dereotu
- nane, tuz, pul biber
- 2 adet kabartma tozu
Yapılışı:
Kabakları kabuklarını soymadan rendeliyoruz. Dereotunu ince ince doğrayıp, diğer tüm malzemeleri de katıp kıvamı yoğun olmayan bir kek hamuru elde ediyoruz. Fırın kabına döküp 170 derece üstü kızarana kadar pişiriyoruz.