Son derece kolay ve bir o kadar lezzetli bir salata. Benim gibi halen denemeyenler mutlaka denesin bence. Malzemeler ve tarif bir arada
2 su bardağı aşurelik buğdayı düdüklü tencerede haşlayın. Sabahtan suya koyarsanız daha kolay pişer. Suyunu güzelce süzdürün. 750 gr süzme yoğurdu, 3 yemek kaşığı mayonezle karıştırın. (Mayonezi damak tadınıza göre arttırıp azaltabilirsiniz. Yada azıcık zeytinyağı ile de lezzet katabilirsiniz.) Buğdaylara yedirin. Yoğurda sarımsakta koyabilirsiniz. Üstünü nane ile süsleyip servis yapın. Herkese afiyet olsun.
Canım ellerine sağlık salatan hari
YanıtlaSilka sevgiler.
çok besleyıcı ve lezzetlı bır salata olmus ellerıne sağlık canım
YanıtlaSiltadının güzel olduğuna eminim :) emeği geçenlerin ellerine sağlık...
YanıtlaSilElimde buğday vardı dur deneyeyim ama bu kadar çok yapmam tabi.
YanıtlaSilEline sağlık.
Bayıldım blog larına.
Hoşgeldim.
Dost canlısı anne Çiğdem
Besleyici ve nefiss bir lezzet.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Sevgiler...
Salata nefis görünüyor. İlk fırsatta deneyeceğim. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilellerine sağlık çok sağlıklı bir salata bence.
YanıtlaSilellerine sağlık çok sağlıklı bir salata bence.
YanıtlaSileline sağlık olsun
YanıtlaSilEvlenmeden evvel sadece aşurede kullandığımız buğday artık bende her hali ile çok seviyorum :)))
YanıtlaSilbende bir tek asure yapiyordum bugdaydan.ilk firsatta deneyecegim.sevgiler.
YanıtlaSil