Pages

12 Aralık 2011

Fırında karnabahar


Süper pratik bir tarif daha.

Karnabarı buharda pişirdim. Fırın kabının içine dizdim. Bir kasenin içinde 1 kutu krema (200 ml) , 2 çay bardağı unu ve tuzu karıştırdım. Karnabaharların üstüne döktüm. Üstüne de susamları döküp fırına verdim. Yaklaşık 180 derecede üstü kızarana kadar pişirdim. Ben baharat kullanmadım. siz istediğiniz baharatları kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun.

10 yorum:

  1. Günaydın harika olmuş görünüşünden belli emeğine ve elleine sağlık arkadaşım öptüm

    YanıtlaSil
  2. kolay ve lezzetli bir tarif olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Hımm güzel :)içinde krema varki o beni aşırı çeker ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  4. Kış sebzelerini tüketmeyi çok seviyorum...Bu şekli ile karnabaharda nefiss olmuş...Ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  5. cok degisik olmus canim nefis gorunuyor denemek lazim ellerine saglik.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Nefisssss. Kremanın kullanıldığı her tarif harika oluyor. Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  7. Değişik tatları tatmayı çok severim bu tarifde oldukça farklı çok güzel görünüyor eminim tadıda çok güzeldir.
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ben un yerine kremayla kasari katiyorum öylede cok pratik oluyor,hafif et ve tavuk yemeklerinin yanina cok yakisiyor eline saglik nefis olmus

    YanıtlaSil
  9. harika olmuş ellerine emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
  10. Susam olmadığı için kaşar peyniri kullandım. :) Ekmek yoksa pasta yiyin gibi oldu bu gerçi ama. Güzel tarif, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil