Malzeme:
- 1 kase dolusu yaklaşık 250 gr karadut
- 1 su bardağı şeker
- 1/2 su bardağı nişasta
- 1 litre su
- 1 paket vanilya
Yapılışı:
Karadutu blendırda parçalayın. Nişastayı biraz su ile ezip, tüm malzemeyi karıştırın. Koyulaşana kadar pişirip kaselerde dondurun. Üzerine isterseniz krem şanti, isterseniz dondurma koyup servis yapın
Nilay'cığım,
YanıtlaSilYine karadut. Ben de çok severim. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle.
Hiç bilmediğim bir tarif.Çok teşekkürederim.Ellerine sağlık.Eminim tadı da çok güzeldir. Keşke bizim de bir karadut ağacımız olsaydı.Sevgilerle
YanıtlaSilBetül'cüm ne yapayım bıktırana kadar artık.:)))
YanıtlaSilSevgi'cim herhangi bir meyve ağacına sahip olmak çok güzel bir duygu. Yeşillenmesinden, çiçeğinden, meyve vermesine kadar tüm dönemleri çok güzel.